PROJEKT UE
PROJEKT UE

Opracowaliśmy- w ramach prac B+R własnych i zleconych - unikatowy sposób wytwarzania wyrobów cukierniczych na bazie jogurtu probiotycznego .

W skład udoskonalonej grupy produktowej -ProBioCake, wchodzą m.in.:

  • Tort Jogurtowy
  • Deserówka z owocem sezonowym
  • Rola Biszkoptowa
  • Jogurtowa babka Biszkoptowa
  • Sernik Jogurtowy 
  • Babka jogurtowa oblana czekoladą
  • Rurki z kremem Jogurtowym
  • Serduszka Jogurtowe
  • Półkule pomarańczowe
  • Ciasto Jogurtowe z wiśnią 
  • Rurka francuska z nadzieniem jogurtowym
  • Tarty jogurtowe
  • Ciasto jogurtowe z kremem jogurtowym
  • Grzebień twarogowo jogurtowy 
  • Croissant jogurtowy
  • Paluch jogurtowy 
  • Poduszka drożdżowo-jogurtowa
  • Kulki ptysiowe

INNOWACYJNE KLUCZOWE CECHY WSPÓLNE ;

  • WYSOKA ZAWARTOŚĆ MIKROFLORY BAKTERYJNEJ-PROBIOTYKI
  • WYSOKA ZAWARTOŚĆ ZWIĄZKÓW BIOAKTYWNYCH-SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH
  • ŚWIEŻOŚĆ
  • PRZYJEMNY SMAK I ZAPACH 

        

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl